Helyi lopások

2020.05.26

Bajától elvonják a pénzt, az osztrák önkormányzatok 1 milliárd eurót kapnak

Az anyagi nehézségekkel szembesülő önkormányzatokat segíti az osztrák kormány, míg Bajától a magyar tetemes összeget von el.

2020.05.20

Zsigó Róbert miatt ezer milliárd forint közpénz elköltése válhat titkossá

Ma ismét bebizonyították a Fidesz-KDNP képviselői, hogy a magyar emberek érdekeinél sokkal fontosabb nekik Mészáros Lőrinc gazdagodása.

2020.05.19

A bajai piacon történt sikkasztás miatt nyomoz a rendőrség

A bajai piac éves bevétele 42 millió forint, ennek az összegnek csaknem 17 százalékát lovasította meg a sikkasztó.

2020.05.18

Zsigó Róbert üzenetét undorító lapon akarták eljuttatni a bajaiaknak - félresikerült a tervük

Impresszum nélkül kiadott, gyűrött kiadványban próbálták eljuttatni Zsigó Róbert üzenetét a bajai postaládákba, de a tervük füstbe ment.

2020.05.18

Több mint százmilliót bukott Baja a letelepedési kötvények miatt

A magyar adófizetők összesen 30 milliárd forintot veszítettek Rogán Antal letelepedési kötvényei miatt.

2020.05.05

Zsigó Róbert a brutalitás mellett tette le a voksát a bajaiak nevében

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

2020.04.17

Zsigó Róbert fizetését járvány idején is jócskán megemelték

Miközben más országok politikusai a koronavírus miatt lemondanak fizetésük egy részéről, Magyarországon emelt fizetések érkeztek a honatyák és -anyák számláira.

2020.02.16

Minden jel szerint Orbán legfőbb kultúrharcosa egy futóbolond

Orbán egyik legfőbb kultúrharcosának és talpnyalójának, Szakács Árpádnak rengeteg vérlázító és ostoba megszólalása volt már, most azonban sikerült ezeken is túltennie. Rémisztő, hogy ilyen emberekre fontos feladatokat bíz Orbán.

2019.11.25

Pofátlanság: a mi pénzünkből újítják fel Tiborczék kastélyát

Azt gondolhatnánk, hogy nincs lejjebb, de van. Ismét sikerül közpénzt lopnia az Orbán-klánnak, hogy majd könnyen fel lehessen újítani az új Tiborcz kastélyt, amit persze fillérekért vásároltak meg ezek a csicskák.

2019.10.11

Medencés ház, örökpanorámás lakások, motorcsónak, arab telivérek

Nemcsak cégügyeit kellene tisztáznia Fercsák Róbertnek, hanem azt is, hogyan lett vagyonos ember. A polgármester néhány éve újította fel családi házát, ahol medence is épült és több, örökpanorámás lakást is birtokol a Parti utcai újépítésű társasházban, vannak lovai, csónakháza és hajója is. Vajon miből?

2019.10.08

Szökőkút épül, élményfürdőre még várni kell Baján

Két új szökőkút már biztosan épül a városban, igaz, ez Bajának 46 millió forintjába kerül. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy mikorra lesz kész a tavalyi kampányban beígért élményfürdő.

2019.10.04

Pénzeszsák Fercsák agyonhallgatná gyanús cégügyeit

A jelenlegi bajai fideszes polgármester még mindig nem hajlandó válaszolni arra az egyszerű kérdésre, hogy hogyan termelt 141 milliós extrahasznot a Dominfo Bt.-vel.

2019.10.02

1000 hozzászólást töröltek Fercsák oldaláról

Egy hét alatt nagyjából ezer kommentet töröltek a bajai polgármester Facebook-járól. Csak azok maradhattak, amikben dicsérik a pénzeszsák politikust. Vagyis nem sok.

2019.10.01

Rácz Péter a saját lábán egyedül nem állhat meg

A Fidesz színeiben kíván önkormányzati képviselő lenni Baján Rácz Péter, akit a városban jól menő vállalkozóként ismernek, de ha megkapargatjuk a felszínt egy kicsit, sötét ügyek bontakoznak ki körülötte.

2019.09.29

Krimibe illő összefonódások Fercsák haverjai és családja körül

Olyan összefonódásokkal alakította családi vállalkozássá Fercsák pénzeszsák Róbert Baja városvezetését, hogy azt bármelyik maffia film forgatókönyvírója megirigyelné. Gyanús cégügyei után újabb botrányos üggyel bukott le a pénzeszsák Fidesz-báb polgármester.

2019.09.27

Pénzeszsák Fercsák testületi ülésen égette le magát

Rendkívül kínos volt, ahogy bizonyítékok nélkül próbálta igazolni, hogy százmilliós nyereséget termelt az alkalmazott nélküli cége.

2019.09.26

Fercsák próbálja menteni a menthetőt titkos cégügyében

Fercsák “pénzeszsák” Róbert rájött, mennyire kínos, ezért kiegészítette vagyonnyilatkozatát gyanús pénzügyeivel kapcsolatban. Persze ebből nem láttunk még semmit, csak sejteni lehet, hogy bevallotta az eddig titkolt 9 milliós osztalékát. Ráadásul bőven lenne még mit bevallania.

2019.09.20

Több százezres hirdetéssel próbálják kimosni Fercsákot

Bár Pénzeszsák Róbert propagandacikkben próbálja kampányfogásnak beállítani gyanús pénzügyeinek firtatását, válaszokat továbbra sem hajlandó adni. Csak titkolózik. 

2019.09.20

Vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeztek Fercsák ellen

A Sikeres Bajáért Egyesület vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Pénzeszsák Róbert ellen. A bajai polgároknak joguk van tudni: titkolózik-e a Fidesz-báb a cégügyeivel kapcsolatban!

2019.09.18

Szökik a pénz a szökőkutakból Baján?

Hónapok óta óriási felháborodás a bajai lakosság körében két szökőkút építése miatt. Jobban is el lehetne költeni a pénzt.

Kövessen minket

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom