Címke: fidesz

2020.09.03

Pintér Sándor pökhendi levele minden bajait sért

Ennyire becsül minket a belügyminiszter.

2020.09.02

Zsigó miatt akadhat meg Bajai Sportuszoda és Élményfürdő felépítése

Baja Város Önkormányzata levélben fordult a fideszes képviselőhöz.

2020.08.28

Baja felkészült a járvány elleni küzdelemre: biztonságban leszünk most is

Amíg a kormánytagok karanténba kerültek, nálunk komoly csapat szervezi a védekezést helyben.

2020.07.24

Kalocsa polgármestere elmehet a búsba, Baja ellenzékiként is látványosan fejlődik

Nem engedünk a kormánypárti zsarolásnak, Baján sem!

2020.05.05

Zsigó Róbert a brutalitás mellett tette le a voksát a bajaiak nevében

Ha valaki azt hitte, hogy Orbán hűséges talpnyalói, a KDNP-sek nem tudnak mélyebbre süllyedni, akkor megvan a mai meglepetése.

2020.02.25

Nyílt levelet írt a bajai ellenzéki egyesület Zsigó Róbertnek

A Sikeres Bajáért Egyesület Elnöksége azt kéri a fideszes képviselőtől, hogy ne zavarja meg a város nyugalmát nemtelen támadásokkal.

2019.10.11

Medencés ház, örökpanorámás lakások, motorcsónak, arab telivérek

Nemcsak cégügyeit kellene tisztáznia Fercsák Róbertnek, hanem azt is, hogyan lett vagyonos ember. A polgármester néhány éve újította fel családi házát, ahol medence is épült és több, örökpanorámás lakást is birtokol a Parti utcai újépítésű társasházban, vannak lovai, csónakháza és hajója is. Vajon miből?

2019.10.10

Garami összejátszik a Fidesszel

A magát függetlennek hazudó polgármester-jelölt az egyetlen, aki tudja, ki szerkeszti a fideszes trahsblogot, a Bajai Nemzeti Oldalt. Garami ugyanis nekik küldte el Szabó Richárddal folytatott Messenger-üzenetváltását.

2019.10.08

Szökőkút épül, élményfürdőre még várni kell Baján

Két új szökőkút már biztosan épül a városban, igaz, ez Bajának 46 millió forintjába kerül. Azt azonban még mindig nem tudni, hogy mikorra lesz kész a tavalyi kampányban beígért élményfürdő.

2019.10.02

Lázár is elismerte: lenyúlják a pénzt a vidék elől

Lázár János kirohanásából kiderült, a Fidesz-rezsim egyenlőtlen és korrupt módon osztja szét az uniós pénzeket. Ezért kellenek a helyiek érdekeiért Orbánnal is szembeszálló polgármesterek október 13-a után!

2019.10.02

1000 hozzászólást töröltek Fercsák oldaláról

Egy hét alatt nagyjából ezer kommentet töröltek a bajai polgármester Facebook-járól. Csak azok maradhattak, amikben dicsérik a pénzeszsák politikust. Vagyis nem sok.

2019.10.01

Rácz Péter a saját lábán egyedül nem állhat meg

A Fidesz színeiben kíván önkormányzati képviselő lenni Baján Rácz Péter, akit a városban jól menő vállalkozóként ismernek, de ha megkapargatjuk a felszínt egy kicsit, sötét ügyek bontakoznak ki körülötte.

2019.09.30

Azbeszt és sitthalom a földikutya-rezervátumban

Mérgező anyagok és üveg is került a földikutyák rezervátuma mellett lévő, egyébként az önkormányzat tulajdonában álló területre. A felelősök a mai napig nincsenek meg.

2019.09.29

Krimibe illő összefonódások Fercsák haverjai és családja körül

Olyan összefonódásokkal alakította családi vállalkozássá Fercsák pénzeszsák Róbert Baja városvezetését, hogy azt bármelyik maffia film forgatókönyvírója megirigyelné. Gyanús cégügyei után újabb botrányos üggyel bukott le a pénzeszsák Fidesz-báb polgármester.

2019.09.27

Pénzeszsák Fercsák testületi ülésen égette le magát

Rendkívül kínos volt, ahogy bizonyítékok nélkül próbálta igazolni, hogy százmilliós nyereséget termelt az alkalmazott nélküli cége.

2019.09.26

Fercsák próbálja menteni a menthetőt titkos cégügyében

Fercsák “pénzeszsák” Róbert rájött, mennyire kínos, ezért kiegészítette vagyonnyilatkozatát gyanús pénzügyeivel kapcsolatban. Persze ebből nem láttunk még semmit, csak sejteni lehet, hogy bevallotta az eddig titkolt 9 milliós osztalékát. Ráadásul bőven lenne még mit bevallania.

2019.09.25

Baján fekete víz a csapokból, ivóvíz címszó alatt

Az ivóvíz javítására milliárdokat költöttek, de számos helyen a csapból valami egészen gusztustalan, sötétbarna lötty folyt.

2019.09.23

Névtelen levél, zsarolás és lejáratás Baján

Az ellenzéki lángosos kapott hideget-meleget és nem kímélték Nyirati Klárát sem, pedig akkor még nem is volt köztudott, hogy ringbe száll a polgármesteri székért.