A pártállami közmédia még egy temetésről is képes undorítóan hazudni

A pártállami közmédia még egy temetésről is képes undorítóan hazudni

Egy 2014-es, balkáni videóról állították azt a helyszíninek hazudott riportjukban, hogy az Bogdán László temetésén készült.

Több ezer ember kísérte végső útjára július 24-én délelőtt Cserdi temetőjében Bogdán Lászlót. A kis baranyai falu Raoul Wallenberg-díjas polgármestere az előző héten hunyt el tragikus hirtelenséggel.

A család kérésére a temetésen sem videó, sem fénykép nem készült.

Épp ezért volt meglepő, hogy a hirado.hu-n a héten megjelent oknyomozónak szánt propagandariportban mégis szerepelt egy videó Végső búcsú Bogdán Lászlótól - Cserdi 2020.07.24. címmel. Nem meglepő viszont, hogy végül kiderült, megint hazudtak.

444 egyik olvasója szúrta ki, hogy a videónak természetesen semmi köze nincs Cserdihez. Az eredeti felvétel ugyanis Szerbiában készült, még 2014-ben, egy népszerű hegedűs, Boban Kosztics (művésznevén Boban Voz) temetésén.

Tehát a közmédia úgynevezett "újságírói" készítettek egy állítólagosan "helyszíni" riportot a temetésről úgy, hogy valószínűleg ott se voltak. Aztán kamuból kerestek hozzá egy videót a YouTube-on.

Már abból kitűnik, hogy hazudtak, hogy bár valóban volt zene, de nem prímások muzsikáltak, mint a videón. A sírnál ugyanis az egyik legismertebb és legelismertebb cigány folk együttes, a Kalyi Jag adott elő két cigány siratót. Még az se volt feltűnő nekik, hogy a szerintük júliusban készült videón szinte mindenki kabátban van, és egy ismert magyar se tűnik fel rajta.

Pedig pár sorral feljebb pont ők írták, hogy

A celebek védőgyűrűjében szinte elvesznek az igazi gyászolók. A temetés után fél órával már eltünedeznek a luxusautók és utasaik. Herczeg Zoltán, ellenzéki divatdiktátor a falut kettészelő betonúton, a dögmelegben izzadva caplat, éppen lehagyja a Cserdi táblát. Lélekben talán már a légkondi szabályzógombját tekergeti.

Gusztustalan, hogy képesek így tudósítani egy ember halával kapcsolatos eseményről. Egészséges lelkiismerettel rendelkező ember nem írhat így egy gyászszertartásról. Ők ráadásul még bénán is csinálták.

Hát ez van gyerekek. Még hazudni se tudtok rendesen!

A jellemóriás szerzők, vagy inkább a főnökeik a lebukás után egyszerűen csak kivették a videót az anyagból.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.24

Korózs Lajos (MSZP): igazságos intézkedések kellenek a válságkezelésben

Egyértelmű és igazságos intézkedéseket sürgetett a koronavírus-járvány okozta válság enyhítésére az Országgyűlés népjóléti bizottságának szocialista elnöke szerdán - tudósít az MTI.

  • 2020.09.24

Benyújtotta az ingyenes tesztelésről szóló népszavazási javaslatát a DK

A Demokratikus Koalíció benyújtotta a Nemzeti Választási Irodának (NVI) azt a népszavazási kezdeményezését, amely Magyarországon mindenki számára ingyenessé tenné a koronavírus-tesztet - közölte az MTI.

  • 2020.09.24

Rés a pajzson: a szakemberek hiányát nem tudják gépekkel pótolni Orbánék

Orbán szerint teljes fegyverzetben várja a vírus második hullámát Magyarország. A 444 matekpéldája pofonegyszerűen bizonyítja, hogy hiába vannak a kórházak felszerelve, ha nincs elég egészségügyi dolgozó, aki az eszközöket kezelje.