Bizonyíték: A Fidesz-propagandisták is tudják, hogy szánalmas csicskák

Bizonyíték: A Fidesz-propagandisták is tudják, hogy szánalmas csicskák

Dezső András lerántotta a leplet a Fidesz-propagandistáiról, akik pontosan tudják, hogy lerombolták a szabad sajtót!

Az index.hu halála után a Fidesz-csicska propagandában örömünnepet ülnek. Végre megszabadultak a kormánnyal kritikus népszerű oldaltól. A szánalmas propaganda cikkeik arról szólnak, hogy végre közelebb léptünk a sajtószabadság és az egyensúly felé. Pedig a valóságban ők is tudják, hogy egy nácik által is megirigyelt propaganda gépezetet építenek. Lassan már a nyakuk sem látszik ki Orbán Viktor hátsó feléből.

Skizoférnia!

Erre Dezső András Facebook-posztja a bizonyíték. Az index volt újságírója olvasta a propagandisták örömködő cikkeit. Pont azok írják most a győzelmi jelentéseket, akik éveken át privát üzenetekben javasoltak témákat az indexes újságírónak. Méghozzá olyanokat, amikről pontosan tudták, hogy nem jelenhetnek meg az ő szánalmas propaganda oldalukon.

A kommentelők találgatják a poszt alatt, hogy pontosan kire is gondolhatott Dezső. De teljesen mindegy. Ezek a szánalmas és undorító alakok arra sem érdemesek, hogy megjegyezzük a nevüket!

Szabó Szabolcs is megnyilvánult az ügy kapcsán. A független országgyűlési képviselő elmondta:

Ezzel végképp kerek lett ez a történet. Na pont ezért óriási veszteség az Index leszalámizása. Köszöntök mindenkit az 1980-as évek elején!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.06

Orbán kultúrharcosa 6,6 millió közpénzt ad gitáros haverjának

Az 5,3 milliárdos könnyűzenei támogatást ugyan nem Demeter Szilárd oszthatja szét, de "egy kis aprót" azért juttat zenésztársának.

  • 2020.08.06

A DK után az LMP-re uszította Orbán a Pártállami Számvevőszéket

A politikai megrendelésre dolgozó ÁSZ úgy látszik végigmegy a teljes ellenzéken.