Fodor most a Kossuth rádióban nyalizott Orbánnak

Fodor most a Kossuth rádióban nyalizott Orbánnak

A kimúlt SZDSZ egyik legjelentéktelenebb korábbi vezetője, aki korábban Gyurcsány Ferencet miniszterelnökként, Orbán Viktort pártelnökként árulta el, most ismét a Fidesznek puncsol csattogó nyelvvel.

"Mindig visszautasítottam azokat a kritikákat, amelyek szerint diktatúra lenne Magyarországon” – mondta Fodor Gábor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Hozzátette, élt már diktatúrában a rendszerváltozás előtt, és tudja milyen, ha nincsenek szabad választások, s ha a társadalom tagjai nem mondhatják el véleményüket, mert letartóztatás jár érte.

Hol volt Fodor Gábor akkor, amikor Orbán Viktor rendőrsége embereket hurcolt el hajnalban a házukból, mert csúnyákat írtak a Facebookon a felcsúti miniszterelnökről? És amikor több mint száz ember ellen indul rémhírterjesztés miatt eljárás egy antidemokratikusan megszavazott törvény alapján? Átaludta? Vagy talán a riviérai villájában karanténozott az egykori korrupt megélhetési politikus? Az is lehet, hogy csak simán harminc ezüstért kezdte most megint egykori gazdája kezét nyalogatni.

Vagy - Hofi Gézát idézve - egyszerűen csak:

"nem találja a helyét, ha nem szaros a szája"

Fodor Gábor előző (második) felesége egyébként már 2016-tól nyíltan a Fidesznek dolgozik, Balog Zoltán regnálása alatt az EMMI miniszteri biztosa volt, később Novák Katalin államtitkár szakmai tanácsadója lett, az általa vezetett intézmény felújítását a Fidesz-kormány tavaly 400 millió forinttal segítette.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.