Jakab: a Fidesznek a beteg ember élete nem számít!

Jakab: a Fidesznek a beteg ember élete nem számít!

Hiába állnak romokban a magyar kórházak, a Fidesz szerint az egészségügy miattuk olyan sikeres.

"Senki nem mentette meg annyi beteg embernek az életét az egész parlamentből, mint a mi egészségügyi miniszterünk." Így hazudott pofátlanul Orbán Viktor a borzalmas egészségügyi helyzetről. Hiába kell a magyar embernek hónapokat várni életmentő műtétekre, hiába rohadnak a kórtermek falai, a Fidesz-csürhe szerint ez rendben van.

De nem mindenki hajlandó elviselni az egészségügy tönkretételét. Jakab Péter rendesen odavágott a hazudozó miniszterelnöknek csütörtöki kamuzása után.

A Fidesz kormányzása alatt a magyar egészségügy romokba dőlt! Éves szinten több tízezer megmenthető honfitársunk esik...

Posted by Jobbik Magyarországért Mozgalom on Wednesday, July 29, 2020

38 ezer magyar ember hal meg évente azért, mert a Fidesz megvonja a támogatást a kórházaktól. A csicskáknak van bőr a képén, hogy ezt a népre kenjék. Szerintük az emberek nem mennek időben orvoshoz. De hogyan tudnak időben segítséghez jutni, ha nincs időpont.

A betegeknek időpontkérésre is várniuk kell. Milyen rendszer ez? Orbán rezsimje alatt egyre kevésbé hasonlítunk európai országhoz.

600 milliárd forint kellene ahhoz, hogy az egészségügy talpra álljon. Már ennyibe kerülne, annyira rossz a helyzet. De ez aprópénz ahhoz képest, amit a Fidesz ellop és elpazarol. És mégis, minden évben nemet mondanak rá Orbánék.

És az, hogy Kásler menti meg a magyar embereket? Nevetséges. A koronavírus-járvány kezelésére is tökéletesen alkalmatlan volt.

Akármilyen politikai nézetet vallunk, magyar kórházba kerülni kábé halálos ítélet. És ezen a Fidesz ezen nem hajlandó változtatni, mert őket nem érdekli a magyar emberek egészsége. Ők úgyis Ausztriába járnak műtétre.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.07

Orbán úgy nevelte lányait, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni

Migránsok, libernyákok, a kormány nagyszerű sikerei és természetesen nemzeti konzultáció. A szokásos már-már unalmas témák mellett két érdekesebb dolog is kibukott ma Orbán száján.

  • 2020.08.07

Dull Szabolcs nem tudja, honnan szerezte meg a Fidesz a híváslistáját

Az Index.hu kinyírásával mindenki veszített Magyarországon – mondta a lap kirúgott főszerkesztője a HVG Teraszon.

  • 2020.08.07

A KATA szigorításával a kisvállalkozóknak is jót odasóz Orbán

A szakértő szerint a legkevésbé védekezőképes kisvállalkozók esélyeit rontja a szigorítás, vállalkozások szűnhetnek meg, sokaknak csökkenhet a jövedelme.