Tüntetést szervez a Momentum a szabad sajtóért

Tüntetést szervez a Momentum a szabad sajtóért

Péntek délután a Kolosy téren állnak ki az Index becsicskítása ellen.

Dull Szabolcs kirúgásával az Index, és vele együtt a magyar sajtószabadság is sötét korszakba lépett.

A Fidesz-csicskák egyre keményebben támadják a független médiát. Mivel az Orbán-rezsim kizárólag lopásra és hazugságokra épül, legnagyobb félelmük, hogy valaki kitálalja sötét titkaikat.

A Momentum kiáll az Indexért és a független újságírásért. A tüntetéssel tiltakoznak az oldallal szemben elkövetett sorozatos pofátlanságok ellen. A vámpírkormány nem avatkozhat csak úgy bele ország legismertebb online hírportáljának az ügyeibe. A Fidesz-csicskáknak nincsen joguk kedvükre zsarolgatni bárkit, aki nem az ő hazugságaikat ismételgeti.

Az Orbán-közeli kegyencek és bűnözők lebuktatásában fontos szerepe van a szabad sajtónak. Ha hagyjuk, hogy a Fidesz-csicskák tönkretegyék az újságírást, sötétben fogunk maradni. Orbánék pedig tovább folytathatják rablóhadjáratukat.

A tüntetést péntek délután a Kolosy téren tartják meg, az Index szerkesztősége előtt. Az eseményre a Facebookon lehet jelentkezni itt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.06

Orbán kultúrharcosa 6,6 millió közpénzt ad gitáros haverjának

Az 5,3 milliárdos könnyűzenei támogatást ugyan nem Demeter Szilárd oszthatja szét, de "egy kis aprót" azért juttat zenésztársának.

  • 2020.08.06

A DK után az LMP-re uszította Orbán a Pártállami Számvevőszéket

A politikai megrendelésre dolgozó ÁSZ úgy látszik végigmegy a teljes ellenzéken.