A fideszes csicskasajtó az Index tönkretételéről is hazudik - FFF 32. rész

A fideszes csicskasajtó az Index tönkretételéről is hazudik - FFF 32. rész

Az Origot pár éve kebelezte be a Fidesz, a 888 mindig egy ócska kormánylap volt. Megmutatjuk mit hazudnak most az Indexről.

Több mint 80 dolgozó adta be felmondását az Indexnél, ezzel a lap a jelenlegi formájában megszűnt létezni, működése ellehetetlenült. 

A Fidesz sajtója az utóbbi időben megpróbálta az Indexet baloldalinak, Gyurcsány lapjának bélyegezni, és a szabadságért küzdő munkatársakat rossz fényben feltüntetni. Hazudnak, ahogy mindig.

Origo

Az egykor szebb napokat látott Origo szerint "a baloldali portál dolgozói egymás után mondanak fel, miközben egyértelműen látható, hogy az addigi baloldali irány nem változik."

Az Index soha nem volt baloldali, mindig is azon munkálkodott, hogy megőrizze függetlenségét. Ugyanolyan hitelesen beszámolt az ellenzéki pártokról is, ahogy a kormány intézkedéseit bírálta. Mindegyik esetben csak a tényekről tájékoztattak.

Az Origo írta azt a hülyeséget is, hogy "Bodolai kinevezte a Horn-korszak vezető baloldali újságíróját, Szombathy Pált, az igazgatóságba pedig Gyurcsány Ferenc emberét, Sztankóczy Andrást delegálta."

Az Index szerkesztősége tulajdonképpen önként feloszlatta magát, hogy tiltakozzanak a fölülről kikényszerített változások ellen. Ha tényleg Gyurcsány lapja volna, akkor miért zavarná az újságírókat, hogy az ő embere került föléjük?

Nem érdemes összefüggést keresni az Origo kitalálmányaiban. Hazudnak, mert muszáj nekik.

 

888

A 888 a lakájmédia ócskább képviselői közé tartozik, ezért még pofátlanabb baromságot tolnak. Azt írja: "nem történt itt más, mint hogy 10 év politikai ellenszélben az Index tartalmilag és gazdaságilag is elfáradt. A kicsit sem kormányközeli tulajdonosi kör pedig úgy döntött: nem hajlandó még évekig számolatlanul beleönteni a pénzt a szerkesztőségbe, miközben a portál nem tudja növelni piaci részesedését."

Hogy merészeli ez a sehonnai csicskaportál azt hazudni, hogy Magyarország legolvasottabb híroldala ne tudna megélni a piacról? Ha nem lenne a Fidesz, az Index úgy enné meg őket reggelire, hogy még hazudni is elfelejtenének.

 

Az igazság pedig az, hogy az Index szomorú sorsának semmi köze a piaci viszonyokhoz. Dull Szabolcs kirúgása miatt döntött úgy az Index csaknem teljes szerkesztősége, hogy elhagyja a kormány prédájává lett lapot. A 888 bérfirkászaival ellentétben ők nem hajlandóak görbe háttal, rothadó lelkiismerettel élni és benyalni a hatalomnak. Ők a valódi, tiszta és szabad újságírást képviselik.

A Fidesz-kormány kézből etetett hazugsággyárai agyatlan zombiként vetik magukat a független sajtó még élő képviselőire, hogy maguk közé ragadják őket az álhírek sötétségébe.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk. 

  • 2020.07.27

Elemzőnek hazudja a pártkatonát a Fidesz-propaganda - FFF 33. rész

A saját párttársaikat is elemzőnek állítják be a Fidesz-propagandában. Így próbálják átverni a magyar embereket. Mutatjuk a valóságot!